SON DAKİKA
Hava Durumu

‘EMEKLİLERİN OLANAKLARI ÇAĞDAŞLIĞIN ÖLÇÜTÜDÜR’

Tüm Emekliler Sendikası Genel Merkezi'nin aldığı kararla 115 şube, temsilcilik ve 15 bin üye ile eş zamanlı olarak basın açıklaması yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2021 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2021 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
‘EMEKLİLERİN OLANAKLARI ÇAĞDAŞLIĞIN ÖLÇÜTÜDÜR’



ÖZEL HABER - BELKIZ EFE
Yenişehir'deki basın açıklamasını Tüm Emekliler Sendikası Yenişehir Şube Başkanı Necip kahraman okudu. Kahraman şunları kaydetti: "Çok kıymetli dostlar, yaşam ustası arkadaşlar, şu an Tüm Emekliler Sendikası Yenişehir Şube Yürütme Kurulu olarak sizlerle buluşmanın engin heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Bizler için ayırdığınız kıymetli zamanlarınız için sizlere sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.



     Ülkelerin kalkınmışlık ve çağdaşlık ölçütü, emeklilerine sunduğu yüksek refah düzeyi ile sunduğu sosyal ve kültürel zenginlikleri ile ölçülüyor. Bu talebimiz kendimizden çok torunlarımız evlatlarımız içindir. Çok acıdır ki günümüzde bizler, torunlarımıza bir çikolatayı, minicik bir hediyeyi almakta bile çok zorlandığımız acı gerçekliğiyle karşı karşıyayız.
Elbette niye diye soracağız, elbette sesimizi yükselteceğiz.



     Buradan sizlerin arasından yaşama bakınca şu an bile imkân sunsunlar ülkeyi, hayatı imar etmeye, yaşam alanları kurmaya, donatmaya hazır tecrübe ve belleğe sahip gençler olarak görünüyorsunuz. Ne mutlu bizlere. Kimse bizlerin varlığını yok sayamaz. Bizleri yok sayanları bizler de sandıklarda yok sayarız, bu anlamda kendimize güveniyoruz, akıl sağlığımızın yerinde olduğundan da hiç kuşku duymuyoruz.



"EMEKLİLERİMİZİ ÜYE OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ"
Bugün buraya kadar gelerek atmış olduğunuz küçük adımlar, aslında tüm emeklilerimiz için çok büyük adımlardır. Bu küçük adımlarımız çok yüksek bir enerjiye dönüşüyor. Yaşamdaki farkındalığımız ve görünürlülüğümüz artıyor. Hepinize katkılarınızdan dolayı huzurlarınızda tekrar çok teşekkür ediyorum. İlçemizde 11 bin emekli olduğunu düşündüğümüzde, elbette üye sayımız asla yeterli değil, isteğimiz ve arzumuz ilçe emeklilerimizi üyelik için daha duyarlı olmaya bekliyoruz. En azından bir çayımızı içmelerini istiyoruz. Bekliyoruz efendim... Saygılarımızla. Şubemiz Kasaplar Aralığı Muhtelif Esnaf Kooperatifi karşısında 2. kattadır."




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.