SON DAKİKA
Hava Durumu

"Çayırlı Mahallesi güzel bir esere daha kavuşacak"

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Arif Eren, Ak Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu ve Çayırlı Mahalle Muhtarı Mehmet Sarı ile birlikte Çayırlı'da inşa edilen mahalle konağı inşaatında incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2021 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2021 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
"Çayırlı Mahallesi güzel bir esere daha kavuşacak"

Özel Haber: Mustafa EFE



     Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan mahalle konağındaki sona yaklaşılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aydın, geniş kapsamlı projenin hayata geçirilmesiyle Çayırlı'nın önemli bir eksiğinin de giderilmiş olacağını anlattı. Başkan Aydın desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür etti.



520 METREKARE ALAN ÜZERİNE İNŞA EDİLİYOR
     Tüm dünyada yatırımların neredeyse durma noktasına geldiği pandemi sürecine rağmen özellikle altyapı ve ulaşım yatırımlarından asla taviz vermeyen Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan kırsal mahallelere de sosyal donatı alanları kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yenişehir’in Çayırlı Mahallesi için projelendirilen Mahalle Konağı’nda çalışmalar hızla ilerliyor. Kaba inşaatın tamamlandığı, dış cephe boyama işlerinin bittiği proje 5 bin 938 metrekare alan üzerinde hayata geçirdi. Toplam 520 metrekare alan üzerine inşa edilen projede, düğün salonu ve mutfak, muhtarlık ofisi, kooperatif yönetim odası, misafir konaklama odası, berber odası ile 212 metrekarelik teras alanı bulunuyor.
Çevre düzenleme çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte Çayırlı Mahalle Konağı’nın Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.



     Çayırlı Mahalle Muhtarı Mehmet Sarı ise Büyükşehir Belediyesi'nin ayptırdığı mahalle konağının kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi. Çayırlı'da bu alanda hissedilen eksikliğin bu projeyle giderileceğini ifade eden Sarı, "Vatandaşlarımız cemiyet düzenlerken çok zahmet çekiyorlardı. Düğün, sünnet gibi etkinlikleri yer olmaması nedeniyle evlerin bodrum katlarında ya da avlularda yapmak zorunda kalıyordu. Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Alinur Aktaş'a köy halkım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.