SON DAKİKA
Hava Durumu

'Çardakköy'ün su sorunu çözümlendi'

Yenişehir Çardakköy Mahallesi'nde içme suyu şebekesinde görülen basınç düşüklüğü sorunu BUSKİ'nin çalışmasıyla çözüme kavuşturuldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2021 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2021 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
'Çardakköy'ün su sorunu çözümlendi'

"BÜYÜKŞEHİR SORUN ÇÖZMEK İÇİN VAR"
Büyükşehir Belediyesi olarak yaşanan sorunların çözümü amacıyla gerekli çalışmaların yapıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Yenişehir Çardakköy'de gerçekleştirilen çalışmayı yerinde inceledi. AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Gikret Hatipoğlu ile Çardakköy'e giden Çelik, "Başta Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Alinur Aktaş olmak üzere, BUSKİ Genel Müdürü'müz Güngör Gülenç ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.
 
"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR"
Çardakköy'deki soruna çözüm üretmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu da özellikle yaz aylarında içme suyu hatlarındaki basınç yetersizliğinin Çardakköy sakinlerini sıkıntıya soktuğunu anlattı. Hatipoğlu, "Çardakköy sakinlerimizin sorunsuz bir şekilde içme suyundan faydalanabilmeleri amacıyla gerçekleştirilen çalışmada emeği geçen BUSKİ yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


 
Yenişehir Çardakköy'de bir süredir yaşanan içme suyu hatlarındaki basınç düşüklüğü sorunu yapılan çalışmayla çözüme kavuşturuldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik ve AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu çalışmanın tamamlandığı bölgede inceleme yaptılar.
     BUSKİ'nin, içme suyu şebeke basınç yükseltme çalışmasını tamamlayarak önemli bir soruna çözüm getirdiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Çelik, "Başta Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Alinur Aktaş olmak üzere, BUSKİ Genel Müdürü'müz Güngör Gülenç ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.
     AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu da "Çardakköy'deki soruna çözüm üretmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. Hatipoğlu, "Yaz aylarında içme suyu hatlarında basınç problemi yaşayan Çardakköy'ün bu sorununa çözüm üretmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mahalle sakinlerimizin sorunsuz bir şekilde içme suyundan faydalanabilmeleri amacıyla gerçekleştirilen çalışmaya emeği geçen BUSKİ yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.
     AK Parti İlçe Başkanı Hatipoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı olarak, küçük ya da büyük diye ayırmaksızın insan ve şehir odaklı projelerimizi tüm hızıyla hayata geçirmeye ve vatandaşımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz."
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.