SON DAKİKA
Hava Durumu

"BU KADAR AYRIMCILIK YETER"

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel, birçok havalimanı aktif haldeyken Yenişehir Havalimanının uçuş planlarında yapılan büyük yanlışlar gelişimini sekteye uğrattığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2021 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2021 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
"BU KADAR AYRIMCILIK YETER"

ÖZEL HABER:KAAN KOÇAK

Özel; " Yenişehir Havalimanını çalıştırmamak için birileri hep bir mücadele içerisinde. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sabiha Gökçen Havaalanının daha iyi işlemesi için Bursa’dan otobüs seferleri koyarken maalesef  BTSO ve birkaç sivil toplum kuruluşu dışında Yenişehir Havalimanına yeterli destek sağlanmadı. Yenişehir Havalimanı gelişimini çok hızlı şekilde sürdürürken birden önü kesildi. Yenişehir'e bu kadar ayrımcılık yapılması doğru değil. Yeter. " dedi. 

"HERKESİN KAFASINDA SORU İŞARETİ VAR"

Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel sözlerini şu şekilde sürdürdü;" Bursa’mız çok büyük bir ticari potansiyele sahip önemli bir kentimizdir. İyi bir planlama ve profesyonel bir çalışma ile Yenişehir havalimanını işletecek güce sahip olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Ülkemizdeki diğer havaalanlarını yeniden aktif hale getirirken Bursa Yenişehir Uluslararası Havalimanı'nı bugüne dek açılmaması Yenişehir halkının kafasında ciddi soru işaretleri bırakmaktadır." 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.