SON DAKİKA
Hava Durumu

'BEN YOKUM BİZ VARIZ'

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun, 3 Ekim'deki Oda seçimlerinde ekibiyle birlikte aday olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2022 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2022 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
'BEN YOKUM BİZ VARIZ'

TORUN, HEDEFLERİNİ ANLATTI

Yönetim Kurulu ve Oda Meclis Üyeleriyle birlikte basın açıklaması yapan Torun, önümüzdeki dönem hedeflediklerini anlattı. Torun, Subaşı Köyü yakınlarındaki YESAN'ın yapımını tamamlamayı, Gıda Sanayi kurmayı ve geçmiş yıllarda Oda'ya kazandırdıkları İznik yolu üzerindeki binayı hizmete sunmayı hedeflediklerini anlattı.

"GIDA SANAYİ KURULACAK"

Sanayi Sitesi'nin bin kişilik bir istihdam sağlamanın yanında sosyal ve kültürel birçok olumlu gelişmeyi de beraberinde getireceğini söyleyen torun öte yandan gıda sanayi kurmak için kolları sıvadıklarını bir arazi üzerinde çalışmaların sürdüğünü, helvadan sucuğa, turşu ve salçadan kurutulmuş meyve ve sebzeye kadar birçok alanda faaliyet gösterileceğini belirtti.
 
"PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Aday olmaya Oda Meclisi'nde varılan fikir birliği doğrultusunda karar verildiğini dile getiren Torun, "Kazanırsak sözünü ettiğimiz projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bir anlamda bizim sorumluluğumuz çok daha fazla artacak" diye konuştu.

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda (YTSO) 3 Ekim'de Yönetim Kurulu ve Oda Meclisi seçimleri yapılacak. YTSO Başkanı Orhan Torun, yönetim kurulu ve Oda meclisi üyeleriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında tekrar aday olduğunu açıkladı.
Kazandıkları takdirde yapacakları çalışmaları ve gerçekleştirecekleri projeleri anlatan Torun şunları kaydetti: "S.S. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin (YESAN) yapım çalışmalarına başladık. YESAN'ın yapım çalışmalarını ivedilikle bitirmeyi amaçlıyoruz. Bu projemizi kısa sürede tamamlarsak 1000 kişilik bir istihdam oluşturmanın yanı sıra ilçemizin sosyal ve kültürel alandaki gelişimine önemli katkılar sunmuş olacağız. Ayrıca kentten köye göçü sağlayacağız. İkinci çalışmamızda gıda sanayini kurmak geliyor. İlçemizin ve ülkemizin gıda sanayine ihtiyacı var. Bir arazi üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca geçmiş yıllarda Oda'mız bünyesine kazandırdığımız İznik yolu üzerindeki binanın üst katını üyelerimiz için lokal, alt katı idari bina ve diğer bölümleri ise mesleki eğitim sınıfları olarak kullanacağız. Ortaokulu bitiren öğrencilerimize burada mesleki eğitimler verilecek."
Torun'un konuşmasından sonra söz alan Oda eski yöneticilerinden Salih Hoşgönül ise Torun başkanlığında yeni ve genç bir ekip kurulduğunu anlattı. Hoşgönül, "Arkadaşlarımızı destekliyoruz. Her zaman kendilerinin yanındayız" diye konuştu.
Torun'un seçime katılacağı Yönetim Kurulu ve Oda Meclisi listesinde şu isimler yer alıyor:
Esnaf Kefalet Kooperatifi, Yolören Kooperatifi, Yetimoğlu Kereste, Yenkar Torunlar, S.S. Yesan Küçük Sanayi Sitesi, Mürsel Say Yem, Yılgınlar Mühendislik, Kerimoğlu Mermer, Akgün Tarım, Ak-Ay Demir, Er-Kar, Yen-Çek Damlalılar, Eka Gıda, Bolacalar Toprakocak, Mete Selçuk Şen, Halil Akalın, Ahmet Çorap, Adalılar Tarım, Enis Oruç, İkikardeş Otomotiv, Orallar Yağ Sanayi, Oktay Kaçar, Erbaş Elektrik, Hakan Düvencioğlu, Mustafa Türkoğlu, Ömür Kardeşler Otomotiv, Nihat Mızır, Serdar Ferah, Kata Rehabilitasyon, Osman Nuri Orhan, YTM Mh, Ersa Jeoloji, Çanlar Gıda, Oğuz Öztürk, İmren Et Izgara, Hakan Oğuz, Selçuk Güç, İnternet Yayıncıları Derneği.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.