SON DAKİKA
Hava Durumu

"ATATÜRK'Ü MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUM"

Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse Atatürk'ün Ölümü'nün 83'üncü yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kaymakam Köse mesajında, "10 Kasım, Türk Milleti için sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, onun en büyük eseri olan Cumhuriyetin erdemlerini hayatımızda etkin kılma, geliştirip koruyarak geleceğe taşıma azmini tazelediği gündür. Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 83. Yılında, Cumhuriyet'imizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2021 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2021 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
"ATATÜRK'Ü MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUM"

Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse'nin Atatürk'ün Ölümünün 83'üncü Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesaj şöyle: "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Tüm Hayatını bir milletin var olma mücadelesi üzerine şekillendiren, askeri dehası, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü, barışçılığı ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Mustafa Kemal Atatürk; ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir.

10 Kasım, Türk Milleti için sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, onun en büyük eseri olan Cumhuriyetin erdemlerini hayatımızda etkin kılma, geliştirip koruyarak geleceğe taşıma azmini tazelediği gündür.     
Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 83. Yılında, Cumhuriyet'imizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum."
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.