SON DAKİKA
Hava Durumu

"Adana'nın edebiyat çalışmalarını yakından takip ediyoruz"

Gazeteci yazar Gürhan Adana, yeni yayımlanan 7'nci kitabı Yağmur Meleği romanını Kaymakam Suat Seyitoğlu'na imzalayıp takdim etti. Yazar Adana'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Kaymakam Seyitoğlu, "Adana onlarca yıl emek vererek, sabırla kaleme aldığı kitap ve kültürel çalışmalarıyla oldukça üretken bir dönem geçiriyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2021 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2021 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
"Adana'nın edebiyat çalışmalarını  yakından takip ediyoruz"

     Adana'nın başta roman olmak üzere ilçenin tarihi ve kültürel değerlerini konu edindiği çalışmalarıyla da tanındığını belirten Seyitoğlu, "Yenişehir Günlüğü, Yenişehir Yazıtı ve Yenişehir Defteri adlı kitaplarında ilçenin değerleri ve birikimlerini kayıt altına almış. Örneğin, Yenişehir Günlüğü kitabında yer alan farklı bir tarzda yazdığı haberler Yenişehir Yörem gazetesinde yayımlanıyor ve bizler de bu gazeteden 30-35 yıl öncesine ait tarihe ve sosyal yaşama ilişkin haberlerle insan öykülerini merakla okuyoruz. Kendisine bundan sonraki edebi çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.
     Gazeteci yazar Adana da Kaymakam Seyitoğlu'nun tarih, kültür ve edebiyat çalışmalarına gösterdiği içten ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade etti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.