SON DAKİKA
Hava Durumu

" MUHTARLAR POSTA GÖREVLİSİ DEĞİL"

Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Orhan Yıldız, muhtarların vatandaşa gelen postaları dağıtmak gibi bir zorunluluğunun olmadığını belirterek, ‘Muhtarlar posta görevlisi değildir’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
" MUHTARLAR POSTA GÖREVLİSİ DEĞİL"

ÖZEL HABER:BELKIZ EFE 

"EVE GÖTÜRME ZORUNLULUĞU YOK"
  Orhan Yıldız yaptığı açıklamada, "Muhtarlara gelen posta evraklarını 3 ay muhafaza etmek zorunluluğu vardır. Bu tarihten sonra gelen hiçbir evraktan muhtar sorumlu değildir. Ayrıca muhtarlarımız gelen evrakı vatandaşın evine gidip verme zorunluluğu yoktur. Halkımız E devlet üzerinden takip edip evrak varsa muhtardan alabilir. Vatandaşımızın mağduriyet yaşanmaması için posta memurunun şahsın kapısına yapıştırmış olduğu ihbarnameye dikkat etmesi gerekmektedir."şeklinde konuştu.  
  "EVRAKLARI MUHTARLIKTAN ALIN"
  Yıldız; "Evlerin kapılarını posta görevlileri tarafından yapıştırılan kağıtlardan sonra vatandaşımız gidip bağlı bulundukları muhtarlardan bu evrakları alabilirler. Taktir edersiniz ki muhtarlarımızın iş yoğunluğu çok fazla. Üstelik posta görevlileri yüzlerce postayı muhtarlara bırakıyorlar. Bu evrakların tümünü muhtarlarımız dağıtmaya kalksa başka hiçbir işe bakamadan sadece bu işleri yapmak zorunda kalabilirler. Bu konuda vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz’ ifadelerini kullandı.    
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.