SON DAKİKA
Hava Durumu

''ESNAF KAZANIRSA YENİŞEHİR KAZANIR''

İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel yaptığı açıklamada; “Zaman zaman evinizin anahtarını ve hatta çocuğunuzu emanet ettiğiniz, kötü ve iyi günlerinizde sizin yanınızda olan kara gün dostu esnafımız için 2021 yılını dayanışma yılı ilan edelim.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2021 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2021 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
''ESNAF KAZANIRSA YENİŞEHİR KAZANIR''

ÖZEL HABER:KAAN KOÇAK

"BİLİNÇLİ HAREKET ETMELİYİZ"

  İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel; İlçemizde yerli esnafımız kazanırsa, Yenişehir kazanır bu sebeple bilinçli hareket etmeliyiz. Mahallelerimizin güler yüzlü bakkalının, kasabının, manavının, kırtasiyecisinin, tuhafiyecisinin, konfeksiyoncusunun, fırıncısının, yaz kış pazar yerine koşup Yenişehir halkı için tezgâhını açan pazarcının yanında olmak zorundayız. Ekmeğinizi fırından, ihtiyaçlarınızı mahalle bakkalından, meyvenizi manavdan, etinizi kasaptan alın." şeklinde konuştu. 
  "ZOR DURUMDA KALDILAR"
  Özel; "Yenişehir’de son yıllarda neredeyse her mahallede mantar gibi artan zincir alışveriş marketleri ve halkımızın bu yabancı zincir marketlere gösterdiği ilgi, Yenişehir’in yerli esnafını ve sanatkârlarını oldukça zor durumda bıraktı. Vergisini Yenişehir’e ödemeyen, harcamalarını Yenişehir’den yapmayan ve servet kazanan zincir marketler yerine vergisini Yenişehir’e ödeyen, yerli bakkalınızı, fırınınızı, kasabınızı, ayakkabıcınızı, konfeksiyoncunuzu tercih etmenizi istiyoruz." ifadelerini kullandı.   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.