SON DAKİKA
Hava Durumu

Madalyalı Sporcular Başarılarını Paylaştı

Çorum’da düzenlenen Okullar (Küçükler) Kick Boks Türkiye Birinciliği’nden 3 dereceyle dönen Özel Osmangazi Koleji Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya’yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2017 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2017 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Madalyalı Sporcular Başarılarını Paylaştı

Özel Osmangazi Koleji Gençlik ve Spor Kulübü’nden 32 kiloda Türkiye Birincisi olan Büşra Savaş, 37 kiloda Türkiye birincisi olan Ediz Goşgun ve 37 kiloda Türkiye ikincisi olan Kaan Öztürk’ün İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya’yı ziyaretinde, Özel Osmangazi Okulları’ndan Eğitim Yöneticisi Murat Öksün, Gençlik ve Spor Kulübü Koordinatörü ve Antrenörü Ekrem Kesgin, Kick Boks Bursa İl Temsilcisi Zafer Akman’ın yanı sıra dereceye giren diğer okulların Beden Eğitimi öğretmenleri de hazır bulundu. Ziyarete ayrıca 70 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Kamil Aydın ve 47 kiloda Türkiye ikincisi olan Rana Işıl Torun da katıldı.

Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya öğrencileri başarılarından ötürü tebrik etti. Öğrencilerin, Bursa’nın gururu olduklarını ifade eden Kahya şunları söyledi: “Bu Bursa’nın başarısıdır. Öğrencilerimiz önce Bursa’da sonra da dünya çapında başarılı derecelere imza ataralar inşallah. Başarılı olursunuz inşallah. Çalışırsanız emeğinizin karşılığını alırsınız. Sporcu çalışkandır disiplinlidir. Derslerinizi de ihmal etmeden hem çalışın hem sporunuzu yapın.” 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.