SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeni Yılda, Yeni Yörem

Efe, “Yenişehir’imize hak ettiği gazeteyi hediye ettik” 2017 Yılı ile beraber bir dizi yeniliğe geçen Kayı İletişim ve bünyesinde barındırdığı Yenişehir Yörem Gazetesi okuyucularına sürprizler sunmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2017 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2017 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yeni Yılda, Yeni Yörem

   Siz kıymetli okuyucularımızı 2017 yılında nelerin beklediğine dair Kayı İletişim Yazılı Medya Başkanı ve Yenişehir Yörem Gazetesi Sorumlu Yazı işleri Müdürü Mustafa Efe yaptığı açıklama:
   Yenişehir’imiz, kıymetli okuyucularımız ve gazetemiz adına çok mutluyuz,  yenilen ve renklenen mizanpajı, içerik ve baskı tekniği ile dün (02 Ocak 2017 Pazartesi) Anadolu basının ilklerinden biri yaşandı günlük bir ilçe gazetesi web ofset baskı tekniği ile basıldı. Yine bir başka yenilik ilk kez Anadolu’da bir günlük ilçe gazetesi İstanbul da basılarak ulusal basın ile aynı standartlara ve Bursa’ın ilçelerindeki gazetelerin tamamından üstün bir fiziki kaliteye kavuştu.
  Bunun yanı sıra gazetemizi 12 sayfaya çıkararak okuyucularımıza daha geniş bir içerik sunmayı hedefledik.  Gazetemizi eskisi gibi ilçemizde bulunan tüm yaysat gazete bayilerinden ve abone sistemimize kayıtlı okuyucularımız kuryelerimiz vasıtası ile almaya devam edebilecekler. İçerik olarak da okuyucularımızı yeni sürprizler bekliyor. Artan sayfa sayısı avantajımız ile birlikte bulmaca severler için 2 tam sayfa bulmaca, özellikle talep edilen Bursaspor içerikli spor sayfası, yine ilçemizi mukayesesi için talep edilen komşu ilçe ve büyükşehir haberlerini daha ayrıntılı ve geniş bulabilecekler. Yine zaman zaman konuk yazarlarında katkıları ile yazar içeriğimiz çok genişlemiş olacak. Bu yaptığımız tüm yenilikleri uzaktaki Yenişehirlilere ulaştırmak için www.yenisehiryorem.com da yenilendi. Sanıyorum şunu söylemek yanlış olmaz Yenişehir’imize hak ettiği gazeteyi hediye ettik.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.