SON DAKİKA
Hava Durumu

“Başkan Çelik MÜSİAD’ın onur konuğuydu”

Yenişehir belediye Başkanı Süleyman Çelik eşiyle birlikte Müsiad’ın düzenlemiş olduğu 19.cu olağan kongresine onur konuğu olarak katıldı. İlçede yapmış olduğu başarılı hizmetleri ve göstermiş olduğu yüksek performosyonu ile halkın takdir ve sevgisini kazanan Başkan Çelik katıldığı tüm davetlerde de büyük ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2017 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2017 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
“Başkan Çelik MÜSİAD’ın onur konuğuydu”

Başkan geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediyesinin dobruca sosyal tesislerinde düzenlemiş olduğu ilçe iş adamlarıyla buluşma yemeğinde de ortaya koymuş olduğu misafirperverliği ve kusursuz ev sahipliği sonrasında takdir toplamış ve olumlu not almıştı.
Süleyman Çelik Başkan Müsiad’ın 19.cu olağan kongre yemeğine de eşi ile birlikte onur konuğu olarak katılmış sıcak ve samimi davranışlarıyla herkesin ilgisini üzerene çekmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Süleyman Çelik Başkanın masasına giderek protokol masasına daveti de geceye katılanların dikkatinden kaçmamıştı. Yenişehir ilçesinde 3 yıllık görev sürecinde bir çok başarılı hizmetleri olan ve bir çok projeyi hayata geçiren Başkan dur durak bilmiyor. Başkanın 2017 yılı hedefleri arasında da bir çok proje tamamlanarak hayata geçirilmeyi bekliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.