SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye'de Çift Başlılık Yok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenişehir saat kule meydanında yaptığı mitingde ‘Türkiye’de çift başlılık yok’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2017 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Türkiye'de Çift Başlılık Yok

   Yenişehir Saat Kule Meydanında çok kalabalık bir topluluğa hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referanduma konu olan anayasa değişiklik paketinde vatandaşı ilgilendiren hiçbir maddenin olmadığını belirterek, ‘Terörle ilgili bir madde yok, çiftçinin soruları ile ilgili bir madde yok, çiftçiye ucuz mazot ile ilgili bir madde yok. Taşeron işçinin soruları ile ilgili bir madde yok, esnaf sorunları ile ilgili bir madde yok,. Peki neden geliyor bu anayasa değişikliği. Neymiş efendim ülkede çift başlılık varmış. Ülkede çift başlılık yok ki Binali bey eğer çift başsa bu mülkün değil. Çünkü o Cumhurbaşkanını 500 metre uzaktan görse ceketinde 100 düğme olsa 5 saniye içinde ilikliyor hepsini’ dedi.

   Ülkeyi 15 yıldan bu yana AKP iktidarının yönettiğini de belirten Kılıçdaroğlu, ‘Bu 15 yıllık süre içinde terörü bitirmeleri için her türlü desteği verdik. Ama bitiremediler. Ekonomi 15 yıldır onları elinde ama şu anki ekonomi berbat durumda. Referandumda Evet çıkarsa ülkede istikrar olacakmış. 15 yılda bütün güçler elinizde iken neden istikrarı sağlayamadınız. Bunlar milleti kandırıyorlar. Hayır çıkarsa kaos olur diyorlar. Neden kaos olsun. Cumhurbaşkanını halk seçti ve görevinin başında. Başbakan görevinin başında. Eğer bir saray darbesi olmazsa 2019 yılına kadar başbakan görevinin başında’ diye konuştu.

   Kılıçradoğlu daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü; ‘Biz ülkemizde herkesin işi aşı olsun diye hayır diyoruz. Tarafsız bir cumhurbaşkanı olsun diye hayır diyoruz. Yargı bağımsız olsun sadece adalet dağıtsın diye hayır diyoruz. Ülkenin geleceğine bir kişi değil TBMM şekil versin diye hayır diyoruz. Bir kişi ülkenin kaderini belirlemesin diye hayır diyoruz. Anaların yüzü gülsün diye hayır diyoruz. Çünkü kadınların yüzünün gülmediği bir ülkede huzur olmaz. Bu nedenle sandığa gideceğiz. Hayır oyumuzu kullanacağız. Ülkemizi daha mutlu ve huzurlu hale getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bizim için vatandaşımızın kararı önemlidir. Evek de çıksa hayır da çıksa bu karara saygı duyar yolumuza devam ederiz. Öyle o çıkarsa bu çıkarsa ülkede kaos olur yalanlarına da ne siz ne de biz inanmayız’ diye konuştu.  Kemal Kılıçradoğlu konuşmasının ardından vatandaşla bol bol selfie çekindi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.