SON DAKİKA
Hava Durumu

40 Ülkeyi Yatırıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren bir yatak firması, tek ve çift kişilik yatakları, geliştirdiği yöntemle kutulayarak 40 ülkeye ihraç ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2017 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2017 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
40 Ülkeyi Yatırıyor

  Firrmanın satış ve pazarlama müdürü Evrim Bektaş, yaptığı açıklamada, 2010'da İnegöl'de kurdukları fabrikada yatak ürettiklerini söyledi. En kaliteli ham maddeleri kullanarak üretim yaptıklarını belirten Bektaş, ürünlerinde insan sağlığına zararlı hiçbir materyal bulunmadığını aktardı.
Tek ve çift kişilik yaylı yatakların daha kolay ve az maliyetle taşınmasını sağlamak amacıyla kutulama sistemi geliştirdiklerini anlatan Bektaş, tek kişilik 90'a 190 santimetre boyutlarındaki yatağı 106x35x35 santimetre ebadında bir kutuya, çift kişilik 160'a 200 santimetre boyutlarındaki yatağı ise 170x35x35 santimetre ebadında koliye sığdıran ve Türkiye'de bu sistemin patentini alan tek üretici firma olduklarını belirtti.
Bektaş, yatakların özel vakumlama sistemi ve sıkıştırma yöntemiyle fabrikada kutulara sığacak şekle getirildiğini belirterek, "Yatak kutulandığı zaman hiçbir sıkıntı olmuyor. Şu anda yataklarımız sadece fabrikamızda kutulanabiliyor. Kutusundan çıkarılarak açılan yatak bir daha kutu içine girmiyor. Sattığımız yatakları müşterilerimizin de evlerinde kutulayabilmesine yönelik çalışmalar yapıyoruz." dedi.
Visco ve yaylı grubundaki bütün yatakları kutulu şekilde müşterilere sunduklarını dile getiren Bektaş, şöyle devam etti:
"Standart 160 santimetre eninde 200 santimetre boyundaki bir yatağı, 35 santimetre genişliğinde ve 170 santimetre uzunluğunda kutuya rulo şeklinde koyarak satışını yapıyoruz. Bu Türkiye'de ilk ve tek. Bütün yataklarımızda böyle bir teknoloji geliştirdik. TÜBİTAK'tan bununla ilgili teşvik aldık. Bütün yataklarımız 10 yıl garantili. Garantiyi yatağın sadece yay sistemine ve süngerine vermiyoruz. Her şeyine 10 yıl garanti veriyoruz."
Bir tıra bin yatak sığıyor
Yatakların paketlenmesiyle depolama ve sevkıyatta büyük avantaj elde ettiklerini söyleyen Bektaş, ortalama 270 yatak alan bir tıra, geliştirdikleri sistem sayesinde bin yatak sığdırabildiklerini belirtti. Bektaş, "Bu, hem alıcı hem de depolama için çok ciddi bir avantaj sağlıyor. Yurt içinde ve dışında 168 noktada hizmet veriyoruz. Arabistan, Arap Emirlikleri, Fransa, Almanya, Avusturya ve İsrail gibi 40 ülkeye ihracat yapıyoruz." dedi.
Türkiye'de yatak sektöründe iki firmada bulunan Avrupa Tüketici Kalite Ödülü'ne sahip olduklarına işaret eden Bektaş, limon, çilek ve lavanta kokulu özel yataklarının bulunduğunu, masajlı yatakla da bir tasarım yarışmasında birincilik ödülü aldıklarını kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.