SON DAKİKA
Hava Durumu

Dünya Helal Zirvesi’nde Besaş’a Büyük İlgi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Ait Besaş, İstanbul’da Düzenlenen Dünya Helal Zirvesi’nde Stant Açtı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2016 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2016 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Dünya Helal Zirvesi’nde Besaş’a Büyük İlgi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait BESAŞ, İstanbul’da düzenlenen Dünya Helal Zirvesi’nde stant açtı.
Bu yıl ikincisi gerçekleşen World Halal Summit (Dünya Helal Zirvesi), TSE ve SMIIC işbirliği ile İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Türkiye başta olmak üzere 60 ülkeden konuşmacıların katıldığı Dünya Helal Zirvesi’nin ilk gününde helal dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. Zirve süresince üç farklı salonda düzenlenen ve nmelal sektörünün tartışıldığı konferanslarla start alan zirve, ilk gün Mehteran takımı eşliğinde gerçekleşen törenle ziyaretçilere kapısını açtı.
Dünya Helal Zirvesi, bu sene İstanbul çatısı altında eş zamanlı olarak, Helal Expo 2016, Helal Gıda ve Gastronomi Konferansı, İslami Finans Konferansı, Helal Turizm Hac ve Umre Konferansı, Helal Tıp Ecza ve Kimya zirveleri ile birlikte gerçekleşti. Türkiye’den ve Malezya, Bangladeş, Pakistan, Rusya, Endonezya gibi birçok ülkeden helal gıda markalarının katılım gösterdiği Dünya Helal Zirvesi, aynı zamanda helal turizm, hac ve umre otelleri, turizm şirketleri, İslami giyim ve tesettür firmaları, helal kozmetik, ecza ve kimya firmaları gibi birçok kurumları bir araya getirdi.
Türkiye’nin en büyük üçüncü ekmek üretim tesisine sahip olan helal gıda sertifikalı BESAŞ da zirvede stant açarak yer aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.